Oproep aan het college, de gemeenteraadsleden en de staatsleden van de Provincie

Oproep aan het college, de gemeenteraadsleden en de staatsleden van de Provincie

Het lijkt erop dat medio augustus een aanvraag tot bestemmingsplanwijziging ter inzage komt.
Als ambassadeurs van het gebied Blocq van Kuffeler doen wij een dringend beroep aan het bestuurlijk orgaan van gemeente en provincie:

Oproep aan het College en gemeenteraadsleden van Almere + de statenleden van de Provincie


2 gedachten over “Oproep aan het college, de gemeenteraadsleden en de staatsleden van de Provincie

  1. U bent gewoon tegen alles en vooral tegen het betonbedrijf. Wat heeft u met het bedrijventerrein verderop te maken? Overigens staat er vooral een berg hout op de foto en geen puin.

  2. Beste Dirk,
    Vanuit het bestemmingsplan dat pas een jaar geleden is aangenomen door de raad van Almere was het de bedoeling dat er toerisme wordt ontwikkeld in dit deel van de polder dat midden in 4 natuurgebieden ligt (Marker Wadden, Lepelaarplassen, Wilgenbos en Oostvaardersplassen). Dit biedt grote kansen (en naar ons idee een betere omgeving) dan de overslag. Daar zijn we niet op tegen en we hebben zelfs contacten gelegd met horeca ondernemers om dit deel te ontwikkelen. Daarnaast is het zelfs voor de Vijfhoek veel verstandiger wanneer ze verhuizen naar Lelystad, waar een grote overslag haven wordt ontwikkeld en alle faciliteiten aanwezig zijn en ze zelfs direct aan diep water kunnen zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: