Na twee afwijzingen van de gemeenteraad, nu weer overslagplannen!

Na twee afwijzingen van de gemeenteraad, nu weer overslagplannen!

In 2013 veegde de gemeenteraad na een twee jaar durende strijd definitief de overslagplannen voor de tweede keer van tafel en paste het bestemmingsplan aan. De Blocq van Kuffeler werd daarna aangewezen als een van de 16 Almeerse gebieden waar recreatie en toerisme ontwikkeld moet worden.

De nieuwe bedreiging van een puinbak in deze omgeving raakt iedereen die bij de Blocq van Kuffeler recreëert: wandelaars, fietsers, watersporters, vissers, vogelaars, bezoekers, bewoners, natuurgenieters, ….

Laat uw stem tegen deze plannen horen op 6 april, 18:30 – 20:30, Pontonweg 10, Almere

Eén gedachte over “Na twee afwijzingen van de gemeenteraad, nu weer overslagplannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: