Flevo-landschap roept gemeente Almere op zich aan eerdere besluiten te houden

Flevo-landschap roept gemeente Almere op zich aan eerdere besluiten te houden

De plannen voor Nationaal Park Nieuw Land zijn weer een stap dichterbij. Bij het maken van het masterplan buigt het Flevo-landschap zich vooral over de gebiedsontwikkeling rond de Lepelaarplassen, bezoekerscentrum De Trekvogel (oudste gebouw van Almere) en het oude werkeiland Blocq van Kuffeler. Deze historische plek is bestempeld als toegangspoort voor het nieuwe Nationaal Park.

Sietze Hess van Flevo-landschap spreekt daarom de acute zorg uit over de mogelijke komst van een overslag locatie voor grond en puin en roept de gemeente Almere op zich bij haar eerdere besluiten te houden.

Laat de Blocq van Kuffeler een prachtige toegangspoort worden voor het Nationaal Park Nieuw Land in plaats van een puinbak!

Lees hier het hele artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *