Na twee afwijzingen van de gemeenteraad, nu weer overslagplannen!

Na twee afwijzingen van de gemeenteraad, nu weer overslagplannen!

In 2013 veegde de gemeenteraad na een twee jaar durende strijd definitief de overslagplannen voor de tweede keer van tafel en paste het bestemmingsplan aan. De Blocq van Kuffeler werd daarna aangewezen als een van de 16 Almeerse gebieden waar recreatie en toerisme ontwikkeld moet worden.

De nieuwe bedreiging van een puinbak in deze omgeving raakt iedereen die bij de Blocq van Kuffeler recreëert: wandelaars, fietsers, watersporters, vissers, vogelaars, bezoekers, bewoners, natuurgenieters, ….

Laat uw stem tegen deze plannen horen op 6 april, 18:30 – 20:30, Pontonweg 10, Almere

2 gedachten over “Na twee afwijzingen van de gemeenteraad, nu weer overslagplannen!

  1. I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I¦ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *