Woordvoerder op Omroep Flevoland

Woordvoerder op Omroep Flevoland

Gisteren zijn er opnamen gemaakt door Omroep Flevoland over de voorgenomen bouw van de kade. Onze woordvoerder Pia Barentsen stond een verslaggever te woord en gaf uitleg over wat er aan de hand is. Zie interview. Jammer is dat het alternatief, een loskade op de Vaart niet is genoemd. Daarnaast zijn andere organisaties zoals Flevolandschap Natura2000 en watersportvereniging Blocq van Kuffeler ook belanghebbenden en ook zij worden eigenlijk niet genoemd. Ook het feit dat er een bestemmingsplan ligt wat voor dit gebied recreatie en natuur noemt en zeker geen zware industrie bleef onvermeld.

Eén gedachte over “Woordvoerder op Omroep Flevoland

  1. I’m impressed, I need to say. Actually hardly ever do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me inform you, you may have hit the nail on the head. Your concept is excellent; the problem is one thing that not enough individuals are talking intelligently about. I am very completely happy that I stumbled across this in my search for something regarding this.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *